#TEAMLUKT

Met ons team van ervaringdeskundigen staan we klaar voor de jeugd en hun toekomst!
Mail ons voor meer informatie en maak een afspraak.

Dit is #teamlukt

Maak kennis met de ervaringsdeskundigen van Stichting LUKT.

Sander Stichting LUKT

Sander

Directeur / Ervaringswerker

Ervaringsdeskundige op het gebied van verslaving en verschillende psychische kwetsbaarheden.
Mijn motto is: Mij lukt het omdat ik het wil. En waar een wil is, is een weg!
Carl Stichting LUKT

Carl

Administratie / Ervaringswerker

Ervaringsdeskundige met een autistisch brein. Ik wil graag mijn kennis en ervaring delen met jongeren; zij zijn de toekomst! Mijn definitie van LUKT is:
Luisteren / Uitspreken / Kwetsbaarheid / Toenadering
Joris Stichting LUKT

Joris

Marketing / Ervaringswerker

Als kind en puber had ik te kampen met gevoelens van eenzaamheid en depressie. Als volwassene heb ik een verslaving overwonnen. De kennis die ik opgedaan heb wil ik graag delen met de jeugd.

Sijmen Stichting LUKT

Sijmen

Spreker / Ervaringsdeskundige

Door mijn levensverhaal te delen wil ik jongeren bereiken en bewustwording over de risico’s en de uiteindelijke gevolgen van middelengebruik creëren.  In combinatie met mijn ADHD-diagnose kan ik hier veel over vertellen.

Jij?

Vrijwilliger

Stichting LUKT is altijd op zoek naar vrijwilligers die samen met ons gastlessen willen geven. Interesse?
Stuur dan een mail + motivatie naar info@stichtinglukt.nl
Bestuur Stichting LUKT

Annie

Bestuursvoorzitter